Libido Power
Libido Power
Libido Power is de nr 1 natuurlijke Potentie pil die niet alleen zorgt voor een stevige erectie bij de man maar ook voor een geiler en intenser gevoel bij zowel de man als de vrouw.
Libido Power maakt u vrijer en geiler. Hierdoor zult u zich minder geremd voelen in het uiten van uw gevoelens en zult u ook eerder toegeven aan seksuele avances. Tijdens de seks zult u gemakkelijk verder gaan dan u normaal gesproken durft omdat u door het gebruik van Libido Power minder schaamtegevoel heeft. Dit is ook een van de belangrijkste redenen waarom Libido Power door veel acteurs en actrices in de adult industrie wordt gebruikt om de lustgevoelens onderling te vergroten en te versterken.

Libido Power is in de adult industrie Award winning en als beste getest.

Wat zijn de werkzame stoffen?

De combinatie en verhouding van de volgende kruiden maakt Libido-power zo'n krachtig werkzaam product. De belangrijkste stoffen zullen we hier voor u uiteenzetten.
* Ginkgo Extract.(Ginkgo bilboa) Gingko bevordert de bloedstroom naar de genitaliŽn doordat het de wand van de bloedvaten verwijdt.

* Calcium. Gaat zenuw spanning en prikkelbaarheid tegen, u voelt zich meer ontspannen.

* Tribulus Terrestris. Een product met een wetenschappelijke onderbouwing, klinisch onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de productie van testosteron met 50% tot 70% stijgt bij een juist gebruik van Tribulus Terrestris. Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat Tribulus Terrestris een positieve uitwerking heeft op het immuunsysteem, de voortplantingsorganen en leverfuncties.

Wanneer mag ik het niet gebruiken? Wij raden u af om Libido-power te gebruiken:
* bij hartproblemen.
* bij zwangerschap
* bij gebruik van medicijnen
* bij overgevoeligheid van een van de ingrediŽnten.

Verpakking
1 doosje met 10 tabletten
voor 10 maal gebruik
Nu voor: € 39.00 Was: € 45.00